Door onze unieke locatie net buiten de Bloemenveiling Aalsmeer, kunnen wij snel inspringen op uw behoeften. Daar wij over een grote ruimte beschikken is het mogelijk om meerdere zendingen tegelijk, maar onafhankelijk van elkaar te verwerken. Ook is het mogelijk, als u vaker wilt laten verpakken bij JoGé, om een dozenvoorraad van uw meest voorkomende dozen op te slaan.  

Hieronder geven wij U een korte beschrijving van het inpakken van een partij tulpen.

Allereerst is er vaak de voorbehandeling van de in te pakken bloemen. Dit varieert van het inzakken van een complete bos, tot het opnieuw opbossen van bloemen in een afwijkend aantal stelen. Ook is het mogelijk om de bloemenzak te voorzien van een barcodesticker, bloemenvoeding of extra elastiek. Kortom alles is mogelijk.

 

 

 

 

 

 

deel van inpakgedeelteNa de voorbehandeling worden de bloemen ingepakt op onze eigen ontworpen paktafels. Deze zijn groot genoeg om bijvoorbeeld 2 rijen tulpenblikken te plaatsen. Hierdoor hoeft het inpakken minder vaak te worden onderbroken, zodat uw product altijd op tijd afgeleverd kan worden. 

 

 

 

 

Daarnaast worden de ingepakte dozen afgevoerd via een rollenbaan die langs alle paktafels loopt. Dit veelgebruikte systeem zorgt ervoor dat ons personeel zo min mogelijk hoeft te tillen. Tevens worden de dozen hier nogmaals op uiterlijk gecontroleerd, zodat uw zending zonder uitstekende stukken houtwol bij U afgeleverd wordt.

 

 

 

 

De bloemen worden tussen de verschillende processen zoveel mogelijk in de koelcel gehouden. Dit betekent dus dat de bloemen altijd koud de doos ingaan. Indien gewenst wordt er flowerice en/of vorstverpakking toegevoegd. 

 

 

 

 

Als de partij compleet ingepakt is wordt deze bij U of bij uw transporteur terugbezorgd. Daar wij over eigen vervoer beschikken, kan dit op ieder moment van de dag zonder afhankelijk te zijn van een derde partij.

 

 

 

 

 

Natuurlijk is dit maar een voorbeeld van onze werkzaamheden. We verpakken alle soorten bloemen en planten met dezelfde zorg. Hebben we met deze uitleg uw interesse gewekt of wilt U meer weten over onze werkzaamheden, neem dan contact met ons op.