Wat is JoGé Services?

JoGé is in 1996 opgericht door Joke en Gerard van Tol. Na jaren voor diverse bedrijven werkzaam te zijn geweest in de bloemenwereld besloten ze om zelf te gaan importeren, maar al snel kwam er een opdrachtgever die graag z'n importbloemen extern wilde laten uitpakken.Van JoGé Import werd dus JoGé Services gemaakt. In deze beginperiode was het behoorlijk aanpoten en al snel kwam er een vast personeelslid bij. 

Het aantal diensten werd groter en liepen langzaam over in de huidige hoofdactiviteit, het exportklaar verpakken van snijbloemen. Al snel werd ook duidelijk dat JoGé niet meer zonder eigen vervoer kon en er werd een vrachtauto gekocht.

JoGé groeit gestaag door tot de ruimte te klein werd. Medio 2000 werd er een tweede loods aan de huidige gebouwd en de uitbreiding was compleet. Er werd tevens een laaddock aangelegd zodat het laden en lossen ook simpeler werd.

Op het moment zijn er 4 vaste werknemers en 6 oproepkrachten in dienst bij JoGé. Samen zorgen zij ervoor dat uw product met de grootste zorg wordt behandeld en verpakt.